Splash Screen
 Događaji  Najave  Alumni u akciji

Bal Elektrotehničkog fakulteta.

Bal Elektrotehničkog fakulteta održaće se u nedelju, 25. decembra 2016. godine u 20 časova, u Svečanoj sali na prvom spratu zgrade tehničkih fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra br. 73. Tom prilikom biće dodeljene nagrade za najbolje diplomske radove, kao i diplome stipendistima organizacije ETF BAFA USA.

Prenos Bala možete pratiti na linku: mms://streaming.etf.bg.ac.rs/bal - otvorite Windows Media Player-om.

Obeležavanje zlatnog jubileja upisa na ETF 1966. godine

Drage koleginice i kolege, generacijo '66,

Kao što verovatno već znate, Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu dodeljuje ZLATNI INDEKS svojim bivšim studentima povodom 50 godina od upisa. Mi, dole potpisani "brucoši" generacije školske 1966/67, pokrenuli smo pripreme za obeležavanje ovog jubileja. Želimo da se nakon POLA VEKA od upisa okupimo, 'prepoznamo', ispričamo i evociramo uspomene iz studentskih dana i, kao obeležje našeg jubilarnog okupljanja, dobijemo od Fakulteta ZLATNI INDEKS. Planiramo da okupljanje počne na Elektrotehničkom fakultetu u amfiteatru 56, gde će se održati prigodni govori i podeliti zlatni indeksi, a da zatim odemo u neki restoran na svečani ručak i druženje. Pozvaćemo, naravno, i naše profesore i asistente, od kojih, nažalost, nisu svi živi. Očekujemo mnogo slikanja, snimanja, TV i novine, i sve što ovakav događaj zaslužuje. Odredili smo već i datum, 28. maj 2016, a u skladu sa raspoloživim salama na Fakultetu.

detaljnije

Dan fakulteta 2015.

Proslava Dana Elektrotehničkog fakulteta održaće se u subotu, 26. decembra 2015. godine u 11 časova, u Svečanoj sali na prvom spratu zgrade tehničkih fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra br. 73.

Bal fakulteta 2015.

Na istom mestu održaće se i Bal Elektrotehničkog fakulteta u nedelju, 27. decembra u 20 časova.

Obeležavanje "Zlatnog indeksa" generacija studenata upisanih na ETF 1963. godine

Poštovane koleginice i kolege,

Nadamo se da ste svi dobro, a to vam od sveg srca i želimo.

Kao što znate, a mi vas, i na ovaj način, podsećamo, da se ove, 2013. godine navršava 50 godina od kad smo se upisali na ETF, u Beogradu. Pošto je red da se tako lep jubilej dostojno obeleži, formiran je Odbor za organizaciju proslave "ZLATNOG INDEKSA"

Skup će se održati 28. septembra 2013., na Elektrotehničkom fakultetu (ETF), amfitetatar 56

detaljnije

Proslava 45. godišnjice generacije '67

detaljnije

Proslava zlatnog indeksa generacije '62

detaljnije

Slike sa dodele zlatnih diploma 2011.

Pogledajte Zlatne diplome 2011..

Zapisnik sa sastanka UOF BAFA 29.11.2010.

Sastanak je održan u RC ETF, od 17 do 19.00 časova.
Prisustvovali: Jelica Protić, Mirjana Knežević, Predrag Mićović, Ljiljana Nimrihter, Mira Jarić-Ćirić, Boris Velinović - VBoki, Miloljub Smiljanić i Vladana Likar-Smiljanić.

TEME su bile:

  1. BAFA USA nagrade za najbolje diplomske radove
  2. Novogodišnji bal
  3. Godišnja skupština

detaljnije

Dodela zlatnih indeksa, generaciji '60 koja je pre 50 godina upisala ETF

pogledajte slike

Konkurs za nagradu BAFA U.S.A.

Najbolji diplomski rad na osnovnim akademskim studijama na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu u školskoj 2015/16 godini.

Udruženje bivših studenata i prijatelja Elektrotehničkog fakulteta BAFA U.S.A. je odlučilo da dodeli tri nagrade studentima za najbolje diplomske radove koji su odbranjeni u periodu od 3. decembra 2015. do dana objavljivanja ovog Konkursa, 9. decembra 2016.

Stručni žiri koji čine nastavnici i saradnici Elektrotehničkog fakulteta u Beograde će odabrati tri rada od radova koji budu prijavljeni na ovaj Konkurs. Dva rada će dobiti ravnopravne nagrade ekvivalentne iznosu od $500. Jedan rad će dobiti glavnu nagradu: poseta BAFA U.S.A., odnosno boravak koji traje nedelju dana u SAD. BAFA U.S.A. je organizator putovanja u dogovoru sa nagrađenim učesnikom Konkursa i plaća troškove boravka i putovanja.

Okrugli sto: Energetika Srbije – gde smo i kuda idemo

Prezentacije sa Okruglog stola: Energetika Srbije – gde smo i kuda idemo

detaljnije

Pozivamo Vas da se registrujete na stranici "Gde je ko"

E-mail usluga za alumnije.

Kao bivši student ETF možete otvoriti svoj besplatni i večiti mejl (ili mejlove) sa ekstenzijom @alumni.etf.bg.ac.rs, i pristupati preko www, POP3 ili samo uraditi forward na svoju već postojeću adresu.

pošaljite zahtev

Server za video-konferencije.

Može vam poslužiti za efikasne sastanke preko Interneta...

detaljnije

U cilju efikasnog osnivanja i funkcionisanja zadužbina trebalo bi promeniti Zakon o zadužbinama. Ako vas ova tema zanima, javite se. Samo zajedno možemo lobirati u parlamentu za više.

Rezultati konkursa ETF BAFA 2016. godine

Na osnovu Konkursa za nagradu BAFA USA za najbolje diplomske radove u školskoj 2015/2016, objavljujemo odluku Komisije za pregled prijavljenih diplomskih radova o nagrađenim radovima.

Bilo je 6 kandidata, svi kandidati su zadovoljili kriterijume uslova konkursa, a njihovi radovi su ocenjeni od strane anonimnih, kvalifikovanih recenzenata (profesori Elektrotehničkog fakulteta).

Prvu nagradu, plaćeni put i boravak u Silikonskoj dolini u SAD dobio je:

Nikola Micić
za rad čiji je naslov
Analiza izvodljivosti izgradnje fotonaponske elektrane na lokaciji u Knjaževcu, mentor: Doc. dr Željko Đurišić

Drugu i treću nagradu, 500 američkih dolara, ravnopravno dele:

Stevan Zarić
za rad čiji je naslov
Optička komutacija u dualno injekciono-sinhronizovanim Fabri-Pero poluprovodničkim laserima, mentor: Doc.dr Jasna Crnjanski

i

Bojan Savić
za rad čiji je naslov
Primena modernih tehnologija za upravljanje robotom, mentor Prof. dr Boško Nikolić

Nagrade će se podeliti na Balu Elektrotehničkog fakulteta 25 decembra 2016. koji će se održati od 20.00 časova u Svečanoj sali na Građevinskom fakultetu.

Rezultati konkursa ETF BAFA [PDF]

Proslavljeno 10 godina od osnivanja ETF BAFA U.S.A.

Pogledajte PowerPoint prezentaciju.

Zahvalnica organizaciji ETF BAFA

Alumni mail

Alumni Gde je ko?