Splash Screen
 Događaji  Najave  Alumni u akciji

Pratite sajt i budite u toku sa najnovijim događajima.

Pozivamo Vas da se registrujete na stranici "Gde je ko"

E-mail usluga za alumnije.

Kao bivši student ETF možete otvoriti svoj besplatni i večiti mejl (ili mejlove) sa ekstenzijom @alumni.etf.bg.ac.rs, i pristupati preko www, POP3 ili samo uraditi forward na svoju već postojeću adresu.

pošaljite zahtev

Server za video-konferencije.

Može vam poslužiti za efikasne sastanke preko Interneta...

detaljnije

U cilju efikasnog osnivanja i funkcionisanja zadužbina trebalo bi promeniti Zakon o zadužbinama. Ako vas ova tema zanima, javite se. Samo zajedno možemo lobirati u parlamentu za više.

Rezultati konkursa ETF BAFA 2021. godine

Na osnovu Konkursa za nagradu BAFA USA za najbolje diplomske radove u školskoj 2020/2021, objavljujemo odluku Komisije za pregled prijavljenih diplomskih radova o nagrađenim radovima.

Bilo je 17 kandidata, svi kandidati su zadovoljili kriterijume uslova konkursa, a njihovi radovi su ocenjeni visokim ocenama od strane anonimnih, kvalifikovanih recenzenata (profesori Elektrotehničkog fakulteta).

Detaljnije možete pročitati na strani Rezultati konkursa.

Konkurs za nagradu BAFA U.S.A.

Udruženje bivših studenata i prijatelja Elektrotehničkog fakulteta BAFA U.S.A. je odlučilo da dodeli četiri nagrade studentima za najbolje diplomske radove koji su odbranjeni u periodu od prethodnog konkursa, 10. decembra 2020. godine godine do dana objavljivanja ovog Konkursa, 10. decembra 2021. godine. Nakon iznenadne smrti mr Lasla Krausa, Upravni odbor udruženja BAFA U.S.A. doneo je odluku da jedna od nagrada ponese ime mr Lasla Krausa i da se ona dodeli za rad iz oblasti računarstva i programiranja..

Detaljnije možete pročitati na strani KONKURSA.

Proslavljeno 10 godina od osnivanja ETF BAFA U.S.A.

Pogledajte PowerPoint prezentaciju.

Zahvalnica organizaciji ETF BAFA

Alumni mail

Alumni Gde je ko?